Airconditioning

Airconditioning: ontwerpen, plaatsen en onderhouden

Bent u op zoek naar een airconditioning en/of ventilatiesysteem voor een woning, bedrijfspand of overheidsinstelling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Airconditioning is een van de meest populaire manieren om uw huis of kantoor in de zomer koel te houden. Een goed ontworpen en geïnstalleerd airconditioningsysteem kan u helpen om energie te besparen, comfort te verbeteren en uw gezondheid of die van medewerkers te waarborgen.

Ontwerp

Bij het ontwerp van een airconditioningsysteem houden wij rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Wij kijken naar de grootte van de ruimte, de hoeveelheid zonlicht, de gewenste temperatuur, luchtvochtigheid en aanstroom van verse lucht. Daarbij adviseren wij u over het type airconditioningsysteem dat het beste op uw situatie aansluit.

Plaatsing

De installatie van een airconditioningsysteem is een vakkundige klus. De plaatsing van uw nieuwe airconditioningsysteem verloopt volgens de geldende F-gas en brancheorganisatie normen en voorschriften. Wij zorgen ervoor dat het systeem correct wordt geïnstalleerd en afgeperst.

Onderhoud

Een airconditioningsysteem heeft regelmatig onderhoud nodig om optimaal te kunnen functioneren. Wij onderhouden uw airconditioningsysteem volgens een vast schema en controleren het systeem op eventuele storingen, reinigen de verdamper en filters of vervangen deze voor u.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste merken airconditioningsystemen. Onze certificering en jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van airconditioningsystemen staat garant voor een degelijk en betrouwbaar systeem.

Voordelen van een airconditioningsysteem

Een airconditioningsysteem biedt u een aantal voordelen, zoals:

  • Comfortabel binnenklimaat
  • Verbeterde luchtkwaliteit
  • Betere slaapkwaliteit
  • Verminderde kans op gezondheidsklachten zoals hitteberoertes
  • Een verminderde kans op schimmelvorming
  • Verhoogde productiviteit
  • Besparing op energiekosten tegenover traditionele verwarming en koeling

Bent u overtuigd?

Neem alvast de LxBxH maten op van de ruimtes op die u wilt verzorgen en verschaf een geschatte isolatiewaarde van matig tot goed en/of het bouw/renovatie jaar van uw woning en stuur deze door met uw persoons en adresgegevens naar ons info@ mailadres voor een vrijblijvende offerte!

Zoekwoorden
airconditioning, airco, splitsysteem, multi-splitsysteem, VRF-systeem, cassettesysteem, kanaalsysteem, wandsysteem, ontwerp, plaatsing, onderhoud, bedrijf, ervaren, 

iconVentilatie & WTW

Laat uw technische installaties langdurig, betrouwbaar én kostenbesparend werken!

lees meer
iconCV-Ketels

Zorg dat u er altijd warmpjes bijzit, op een manier zoals ú graag wilt!

lees meer
iconWarmtepompen

Stap in de toekomst en profiteer nu al van alle duurzame voordelen!

lees meer
iconAirconditioning

Kies voor een aangenaam, gezond binnenklimaat met energiezuinige installaties!

lees meer

CONTACT

ADRES Zaadmarkt 9 1681 PD Zwaagdijk TELEFOON 0228-712088 info@bakkerklimaat.nl OPENINGSTIJDEN ma t/m vr 08:00-16.30 uur