Warmtepompen

Warmtepompen

Daikin warmtepompen zijn de meest efficiënte en duurzame oplossing voor verwarming, koeling en warm water. Ze halen warmte uit de buitenlucht en gebruiken deze om uw huis te verwarmen, te koelen en warm water te produceren. Hierdoor bespaart u geld op uw energierekening en verkleint u uw CO2-uitstoot. Daarom is Daikin het voorkeursmerk van Bakker Klimaat B.V.

De voordelen van Daikin warmtepompen

  • Zeer efficiënt: Daikin warmtepompen hebben een COP-waarde van 3,5 tot 5,0, wat betekent dat ze voor elke kWh elektriciteit die ze verbruiken, 3,5 tot 5,0 kWh warmte produceren.
  • Duurzaam: Daikin warmtepompen werken het beste op basis van hernieuwbare energie, waardoor ze een positieve bijdrage leveren aan het milieu.
  • Comfortabel: Daikin warmtepompen kunnen uw huis zowel verwarmen als koelen, zodat u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat heeft.
  • Betrouwbaar: Daikin warmtepompen zijn voorzien van de nieuwste technologie en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.
  • Elegant: Daikin Warmtepompen zijn esthetisch ontworpen en ogen goed bij elke woning zonder dat dit hinder geeft aan het uiterlijk van uw huis of tuin.
  • Stil: Daikin warmtepompen zijn zeer stil, waardoor je er geen last van hebt in huis.

De verschillende typen warmtepompen

  • Lucht-lucht warmtepompen: dit zijn de meest populaire typen warmtepompen. Ze zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden gebruikt om woningen en appartementen te verwarmen en te koelen. Deze werken op basis van warme afgifte aan de buitenlucht en via de warmtewisselaar koele lucht afgifte aan het binnenklimaat.
  • Lucht-water warmtepompen: dit type warmtepomp kan worden gebruikt om woningen en appartementen te verwarmen, te koelen en warm water te produceren. Deze functioneren door warmteafgifte aan de buitenlucht en warmte of koelte af te geven aan water in een buffervat binnenshuis. 
  • Grond-water warmtepompen: dit zijn de meest efficiënte typen warmtepompen. Ze zijn echter ook de duurste om te installeren. Deze werken op basis van een diep boorgat of oppervlakkig leidingwerk en vergaren hier hun warmte en koeling uit de aarde waar de temperatuur stabiel is het jaar rond.
  • Water-water warmtepompen: dit type warmtepomp kan worden gebruikt om woningen en appartementen te verwarmen en te koelen met behulp van water uit een bron, zoals een rivier of meer.

De kosten van warmtepompen

De kosten van een warmtepomp variëren afhankelijk van het type, de grootte en de installatiekosten. Lucht-lucht warmtepompen zijn de meest betaalbare typen warmtepompen. Lucht-water warmtepompen zijn duurder, maar deze zijn ook efficiënter. Grond-water warmtepompen zijn de duurste typen warmtepompen, maar ze zijn ook het meest efficiënt.

De subsidiemogelijkheden voor warmtepompen

De overheid biedt verschillende subsidiemogelijkheden voor de aanschaf van een warmtepomp. Deze subsidies kunnen de aanschafkosten van een warmtepomp aanzienlijk verlagen. Voor meer informatie over de subsidiemogelijkheden kunt u terecht bij de subsidie service van Bakker Klimaat die voor u deze wettelijk rompslomp uit handen neemt.

Contacteer Bakker Klimaat voor meer informatie

Wilt u meer informatie over Daikin warmtepompen? Als Daikin-dealer helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste warmtepomp voor uw woning.

iconVentilatie & WTW

Laat uw technische installaties langdurig, betrouwbaar én kostenbesparend werken!

lees meer
iconCV-Ketels

Zorg dat u er altijd warmpjes bijzit, op een manier zoals ú graag wilt!

lees meer
iconWarmtepompen

Stap in de toekomst en profiteer nu al van alle duurzame voordelen!

lees meer
iconAirconditioning

Kies voor een aangenaam, gezond binnenklimaat met energiezuinige installaties!

lees meer

CONTACT

ADRES Zaadmarkt 9 1681 PD Zwaagdijk TELEFOON 0228-712088 info@bakkerklimaat.nl OPENINGSTIJDEN ma t/m vr 08:00-16.30 uur