icontechnisch beheer Laat uw technische installaties langdurig, betrouwbaar én kostenbesparend werken!

Deskundig onderhoud en beheer verlaagt het energieverbruik én verlengt de levensduur van uw installaties. Zo geniet u volop van comfort, en bespaart u dubbel op de kosten.
lees meer
iconwarmte & comfort Zorg dat u er altijd warmpjes bijzit, op een manier zoals ú graag wilt!

Warmte zorgt voor comfort, zowel thuis als op kantoor. Maar de ene situatie is de andere niet, en ook de gebruikers verschillen. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden optimale verwarming.
lees meer
iconduurzame techniek Stap in de toekomst en profiteer nu al van alle duurzame voordelen!

Bakker Klimaat is gespecialiseerd in duurzame energie. Nieuw- of verbouw, woning of bedrijf, van enkele zonnepanelen tot complete warmtepomp installaties: wij helpen u aan de beste toepassing.


lees meer
iconairco & ventilatie Kies voor een aangenaam, gezond binnenklimaat met energiezuinige installaties!

Op het werk, in winkelcentra, horeca maar ook bij u thuis: airconditioning en ventilatie zijn niet meer weg te denken. Voor elke situatie bieden wij hoogwaardige, kostenbesparende installaties.


lees meer

Welkom bij Bakker Klimaat

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die zich richt op het optimaliseren van uw binnen klimaat. Het bedrijf is gevestigd op de Zaadmarkt 9 – 11 te Zwaagdijk Oost, samen met Gaswacht Bakker Installaties. Samen telt het bedrijf 25 goed opgeleide medewerkers. (Dit is voor ons van groot belang door de snel veranderende wereld, producten en diensten). Wij vinden het van groot belang om met goede partners en fabrikanten samen te werken. Zo werken we bijvoorbeeld heel nauw samen met Feenstra en van Goor te Wormer.

CONTACT

ADRES Zaadmarkt 9-11 1681 PD Zwaagdijk TELEFOON 0228-712088 FAX - info@bakkerklimaat.nl OPENINGSTIJDEN ma t/m vr 08:00-17:00