icontechnisch beheer Laat uw technische installaties langdurig, betrouwbaar én kostenbesparend werken!

Deskundig onderhoud en beheer verlaagt het energieverbruik én verlengt de levensduur van uw installaties. Zo geniet u volop van comfort, en bespaart u dubbel op de kosten.
lees meer
iconwarmte & comfort Zorg dat u er altijd warmpjes bijzit, op een manier zoals ú graag wilt!

Warmte zorgt voor comfort, zowel thuis als op kantoor. Maar de ene situatie is de andere niet, en ook de gebruikers verschillen. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden optimale verwarming.
lees meer
iconduurzame techniek Stap in de toekomst en profiteer nu al van alle duurzame voordelen!

Bakker Klimaat is gespecialiseerd in duurzame energie. Nieuw- of verbouw, woning of bedrijf, van enkele zonnepanelen tot complete warmtepomp installaties: wij helpen u aan de beste toepassing.


lees meer
iconairco & ventilatie Kies voor een aangenaam, gezond binnenklimaat met energiezuinige installaties!

Op het werk, in winkelcentra, horeca maar ook bij u thuis: airconditioning en ventilatie zijn niet meer weg te denken. Voor elke situatie bieden wij hoogwaardige, kostenbesparende installaties.


lees meer

Welkom bij Bakker Klimaat

Momenteel is de wereld in de ban van Covid-19. Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten.

De producten van Bakker Klimaat dragen bij aan een gezond en comfortabel klimaat in uw leefomgeving. Daarom doen wij er juist in deze tijd alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Uiteraard met inachtneming van de geldende voorschriften en maatregelen.

Gevolgen voor planning

Gevolgen voor onze planning proberen wij zoveel mogelijk te beperken. Helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat een planning er anders uit komt te zien. Wij rekenen op uw begrip.
De bezetting van de servicemonteurs is verkleind waardoor wij de klanten met een servicecontract als eerste zullen helpen. Wilt u ook van deze gunstige voorwaarden genieten, sluit dan een servicecontract af. Onderhoudscontracten

Onze montagemonteurs zullen inachtneming van de richtlijnen hun werkzaamheden op projecten uitvoeren.

Afspraken bij u thuis

De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met inachtneming van een minimale afstand van 1,5 meter.
Bijvoorbeeld werkzaamheden aan uw cv installatie, radiator of airco.

Wie ziek is blijft thuis

Binnen Bakker Klimaat zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Als zij verschijnselen vertonen van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. Als hun huisgenoten koorts hebben blijven onze medewerkers ook thuis.
Wij willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.

Dat geldt ook andersom: vertoont u deze ziekteverschijnselen en heeft u een afspraak met ons? Geef het aan ons door, zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen

Wij vragen u onze monteurs gelegenheid te geven om hun handen te kunnen wassen met zeep en af te drogen met een schone handdoek of keukenpapier.
Mocht u het wensen dat de monteur een mondkapje draagt, dient u dit bij binnenkomst aan te geven.

Op deze manier hopen wij ook in deze bijzondere tijden u van dienst te kunnen zijn.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die zich richt op het optimaliseren van uw binnen klimaat. Het bedrijf is gevestigd op de Zaadmarkt 9 – 11 te Zwaagdijk Oost. Het bedrijf telt 35 goed opgeleide medewerkers. (Dit is voor ons van groot belang door de snel veranderende wereld, producten en diensten). Wij vinden het van groot belang om met goede partners en fabrikanten samen te werken. Zo werken we bijvoorbeeld heel nauw samen met Feenstra en van Goor te Wormer.

CONTACT

ADRES Zaadmarkt 9-11 1681 PD Zwaagdijk TELEFOON 0228-712088 FAX - info@bakkerklimaat.nl OPENINGSTIJDEN ma t/m vr 08:00-17:00